The Intuitively Shedding Nothingness - No Particular Place To Go

Hotell i Sundsvall

Köp en coop matkasse.


Bra semester

Ja man vill ju ha en bra semester och det är ju olika vad man tycker att en bra semester är, så det gäller att hitta det som man tycker är bra och som man tycker är kul att hålla på med. Ja det är ju så olika men när man hittar det som man tycker är kul så är det bara at köra på det och se till att det blir sådär som man vill ha det.
Att åka runt i Sverige är något som många tycker är kul och det är det ju, det är ju så avlångt vårt land rådet finns mycket att se och det är ju kul att det blir så många olika saker som man kan välja på att se och göra.

Det som man tycker är kul

Ja det är ju så att man vill göra så mycket som möjligt som man tycker är kul och roligt och det finns så mycket som man kan välja på.
Man kan bo på hotell i sundsvall och bara ta det lugnt och njuta av naturen och allt som man kan göra där. När man åker runt och ser nya saker så kan det bli så att man känner för att stanna på ett ställe som man kanske inte hade tänkt att stanna på men som man känner är det som man vill och önskar att man gjorde.
Ja så det kan vara rätt skönt att ha det lite öppet och så får man se va det är som man har lust med att göra. Att ta det lite som det kommer kan vara väldigt skönt och kul. Så det gäller att kolla upp vad det är som man vill göra och vad det är som man tycker är avkoppling som man gärna vill hitta på när man har lite tid över.